top of page
Search
  • focus-agency

DSD nomineret i to kategorierWauw - fantastisk!

Dark Sky Diamonds er nomineret, når Årets Idrætspriser for Vordingborg Kommune uddeles torsdag den 14. oktober. Vi er oven i købet så heldige at være med i følgende to kategorier:


Årets Idrætsforening

Er en forening eller en afdeling, som i det forløbne år har gennemgået en særlig udvikling og/eller løftet sig til gavn for området. Vinderen modtager 25.000 kr., runner-up 15.000 kr., og nummer tre modtager 10.000 kr.

Vi er med i opløbet sammen med Fitnessforeningen P-dellen, Vordingborg Tennisklub, Møns Klatreklub og Vordingborg Svømmehal


Årets skulderklap

Som noget nyt har arrangørerne valgt at uddele “Årets Skulderklap” for en god historie, overraskelse eller kammeratlig optræden blandt de mange indstillinger.

Her er vi nomineret sammen med: Kenneth Øbo - GT Bøgestrømmen, Dorte Irvold - Fitnessforeningen P-dellen og Annie Muxoll - Happy Feet Linedance.


Fin timing

Skulle vi være så heldig at vinde noget, kan timingen ikke være bedre, da vi starter baskethold op for de yngre spillere i alderen 9-14 år i uge 43. Og ved opstart af et nyt hold ved vi, at der kræves en del ekstra ressourcer at løbe det igang.

Derfor krydser vi ekstra meget fingre den 14. oktober.

Comentários


bottom of page