top of page
Search
  • DSD

Tidligere professionel basketballspiller kan blive ny cheftræner i Dark Sky Diamonds

Dark Sky Diamonds har indledt dialogen med den 43-årige græske tidligere professionelle basketbalspiller og mangeårige træner i blandt andet topklubben SISU Basket, Panagiotis Konstantinidis, det oplyser klubben onsdag eftermiddag på deres Facebookside.

- Ja, det er korrekt at vi er i dialog med Panagiotis Konstantinidis, fortæller Søren Ishøy, manager i Dark Sky Diamonds.

Panagiotis Konstantinidis har en professionel karriere som spiller i Grækenland bag sig og med topklubber som SISU og Espergærde på træner-CV´et har han bevist at han kan bidrage til selv de allerbedste klubber i Danmark. SISU er Danmarks mest vindende klub, der tæller 11 danmarksmesterskaber for herre seniorer og 17 til damerne. SISU har desuden som den første danske klub sendt en spiller til NBA, Christian Drejer, som blev den første dansker til at blive draftet til NBA, verdens stærkeste basketliga.

- Det er selvfølgelig med en vis ydmyghed og stolthed at vi går ind i en dialog med så stærk en trænerresurse, og det er også med en meget stor uvished omkring, om vi kan løfte den økonomiske del af en eventuel aftale med "Panos", forklarer Søren, der har været en af de bærende kræfter i Dark Sky Diamonds siden den spæde start.

- I wish to work in a dynamic workplace (club) as part of a team that shares the same passion for basketball as I do. My goal is to formulate cutting-edge training programs, provide coaching and support and teach others valuable sporting skills, har Panagiotis Konstantinidis tidligere oplyst om hans trænerarbejde.

DIALOGEN FORESLÅET AF DGI BASKET

Allerede tidligt efter etableringen af Dark Sky Diamonds fik basketkonsulent i DGI, Mads Bojsen øje på den nystiftede klub, og efter et møde ved en tirsdagstræning i MOENA - Mønshallerne gik Mads hjem og etablerede kontakten.

- Dark Sky Diamonds er en af de mest opsigtsvækkende opstartsklubber jeg har oplevet i mange mange år, fortæller Mads Bojsen, Basketkonsulent i DGI.

- Klubben er vokset meget hurtigt og har nu helt naturligt brug for at tage det næste skridt med en træner mere. Derfor tænkte jeg på Panos, som har taget næsten alle de trænerkurser, der er mulige i Danmark, og som jeg kender som en meget dygtig træner, forklarer DGI konsulenten om årsagen til kontakten.

- Jeg ser en stærk kombination af Panos´ kompetencer som træner, og det energiniveau og professionalisme, der er omkring etableringen og fremdriften i Dark Sky Diamonds. En kombination, som er fuld af store muligheder for basketball på Møn og Sydsjælland, afslutter Mads Bojsen DGI Basket.

OPBAKNINGEN FRA LOKALOMRÅDET MÅ AFGØRE FREMTIDEN

- I Dark Sky Diamonds har vi siden starten haft et ønske om at lave noget rigtigt fedt - både for de unge mennesker, men egentlig også for hele vores område, fortæller Thomas Kainø Jensen, som også var med fra start i klubben.

- Vores navn passer til vores lokalområde, og vi er sat i verden for at lyse som som de bedste stjerner vi kan være over Møn og Sydsjælland. "Come Shine With Us" er vores motto, og med det mener vi både at vi alle hver især i klubben skal gøre os umage, men også at vi sammen kan skabe noget, der lyser så flot og så kraftigt at det kan ses langt langt væk, forklarer Thomas.

Panagiotis Konstantinidis kommer og overværer træningen i Flexhallen i Stege i næste uge.

- Er der fortsat interesse fra begge sider, fastlægger vi en økonomisk ramme for samarbejdet, og så skal vi i arbejdstøjet, siger Søren Ishøy og kigger på Thomas Kainø.

- Ja, altså foreløbig er vi jo kun os to, der udover at holde møder med toptrænere, også pumper bolde, laver hjemmesiden DarkSkyiamonds.dk og skriver facebook-opslag osv. Men bliver rammen med Panos rimelig, kommer vi til at fokusere hårdt på at invitere sponsorer ombord, så vi kan "Shine" helt herude fra mørkets ø og tiltrække spilere fra langt ind i Basketball-danmark, siger Thomas.

Dark Sky Diamonds blev startet i maj måned i år, og fik via et samarbejde med Møns Håndboldklub en solidt fundament i foreningslivet på rekordtid. Dark Sky Diamonds fungerer som underafdeling af Møns Håndboldklub og har allerede et drengehold, et pigehold under opbygning og en mulighed for 30+-spillere hver tisdag kl 19.30 i Flexhallen. Managerteam består udover Søren og Thomas af et stærkt samarbejde med bestyrelsen i Møns Håndboldklub, som bakker op med administrative foreningskræfter. Et samarbejde som udbygges i løbet af foråret.

Interesserede sponsorer eller andre der vil være med i Dark Sky Diamonds - som spiller eller på managerteam - kan læse mere og kontakte klubben på DarkSkyDiamonds .dk eller skrive til mail@darkskydiamonds.dk
コメント


bottom of page